MécaTech performances

Onderhoud met de KENNIS van NU MécaTech performances.

De eisen op het gebied van milieu en brandstofbespraring worden jaar in jaar aangescherpt. Om aan deze eisen te kunnen voldoen worden de motoren uitgerust met diversen technische oplossingen, zoals start/stop systeem en een roetfilter. Brandstoffen zijn veranderd door het toevoegen van milieuvriendelijke biocomponenten E10 toevoeging . Deze factoren versnellen inwendige vervuiling van de motor.

MécaTech

Door het olie- en brandstofsysteem volledig te reinigen, blijft de motor efficiënt werken. Regelmatig reinigen, bij de onderhoudsbeurt, draagt bij aan een soepel draaiende motor met maximale prestaties, grotere betrouwbaarheid en lagere kosten. Bovendien wordt brandstofverbruik geoptimaliseerd en verlaagt het de uitstoot van schadelijke stoffen.
Wij maken gebruik van de kennis en passen deze toe  in onze  werkplaats tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurten.  Voorkomen is beter dan dure klachten achteraf op te lossen!

De MécaTech  productlijn wordt door ons  inzet om vervuiling te voorkomen en als adequate oplossing bij storingen door vervuiling.

Door jaarlijks een toevoeging TC petrol Clean toe te voegen aan de brandstof  kunt u proberen problemen te vermijden.

#brandstofproblemen  #MécaTech #’tZand  #Schagen #KopvanNoord-Holland #E10problemen

Recente berichten