Opslag banden

20141126_114402[1]Opslag van uw autobanden

Meer ruimte in uw garage !
De seizoenen veranderen en het wegdek voelt anders onder uw auto,dus u besluit de banden van uw auto te veranderen. Zomerbanden worden vervangen door de winterbanden of de winterbanden worden juist vervangen door de zomerbanden.
Wanneer u de banden onder uw auto vandaan heeft gehaald, moet u ze een plekje geven in uw garage. Maar waar? Eigenlijk heeft u net niet genoeg plek om de banden zelf op te bergen. U zet ze dus maar op een plek waar ze eigenlijk net in de weg staan, maar waar ze net niet goed staan. Of misschien heeft u wel helemaal geen plek om uw banden op te bergen. En banden in de buitenlucht zetten kan schadelijk zijn voor uw banden.
Dé oplossing voor opslag van uw autobanden
Maar er is een oplossing voor dit ‘opslagprobleem’. U kunt uw banden opslaan bij ” Banden” Garage ARSL. Wij bieden u een goede en veilige opslag voor uw banden aan en dat voor een mooie prijs!  Voor € 59,95  incl.  de   wissel elk half jaar,  kunt u alle vier uw banden professioneel op laten opslaan.
Er is meer…
Naast de mogelijkheid om de banden bij  “Banden”Garage ARSL  op te slaan, kunnen wij er ook voor zorgen dat de banden weer vakkundig gemonteerd worden.
Voor een complete banden wissel voor gemonteerde wielen met velg betaald u slechts € 25.00 , Extra is de optie  balanceren controleren  voor monteren onder auto. €40.00.
 Overzetwissel van Zomer / Winter  banden op de velg incl monteren balanceren SETprijs  € 60.-  met een Vaste seizoenabonnement € 50.- , zodat u comfortabel en veilig het seizoen door kunt.
Bij andere bandenspecialisten moet u vaak lang op een wachtlijst staan voordat ze u kunnen helpen met het verwisselen van de banden. Bij Banden  Garage ARSL bent u snel aan de beurt en staan de banden binnen 1 uur / dag / week tijdens het wisselseizoen voor u klaar.