Autopoetsen

Professionele CarCleaning voor totale reconditionering van personen- en bedrijfsauto’s voor zowel particulieren als bedrijven. Daarvoor bent u bij Garage ARSL Auto Cosmetica aan het juiste adres. Na een poetsbeurt bij Garage ARSL Cosmetica, glimt uw auto als nieuw, alsof hij zo de showroom is uitgereden.

Wat is nu autopoetsen bij Garage ARSL Cosmetica ?

We kunnen eigenlijk beter spreken van een totale reconditionering van de auto. Anders gezegd: de auto krijgt een totale schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten. De auto wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en alle mogelijke vlekken op de bekleding worden verwijderd. Ook wordt desgewenst het complete motorcompartiment ontvet en behandeld met een glansmiddel met vochtwerende eigenschappen.

Als zakenman of vrouw is een mooie en schone auto erg belangrijk.
Omdat het poetsen en schoonmaken van interieur en exterieur geen prettige klussen zijn, kan Garage ARSL Cosmetica! u uitkomst bieden. Door een geavanceerde poetstechniek zullen de diepste kleuren in de lak weer naar boven worden gebracht. Het interieur wordt met een speciale techniek dermate gereinigd dat u het gevoel zult hebben in een nieuwe auto te stappen.

Gaat u uw auto verruilen voor een nieuwe?
Uit onafhankelijk onderzoek en eigen ervaring is gebleken dat u de inruilwaarde van uw oude auto behoorlijk kunt verhogen. Voordat u met uw dealer over prijzen gaat onderhandelen, is het verstandig om het zeker niet te laten. Dat is dus makkelijk verdiend!

Carcleaning

Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind.
De weersinvloeden op de laklaag van uw auto zijn niet gering. Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag snel in kwaliteit achteruit gaat. Met als resultaat dat de lak zijn diepe kleur en glans verliest. Laat uw auto behandelen door Garage ARSL Cosmetica. en wij laten hem er weer als nieuw uitzien.

Poetsprogramma
Het meest complete poetsprogramma van Garage ARSL Cosmetica. Nadat uw auto door de Garage ARSL Cosmetica! specialiste onder handen is genomen lijkt het of u in een nieuwe auto stapt. Dit complete programma bestaat uit:
·handmatig wassen. reinigen velgen.
·handmatig droog zemen
·polijsten laklaag
·ramen binnen- en buitenkant reinigen
·stofzuigen van het interieur
·banden zwart maken
·volledig reinigen van het interieur bekleding
·aanbrengen wax van hoge kwaliteit

Prijzen Auto Reconditionering/Poetsen
STER Cosmetica Poetsprogramma Binnen en buiten Vanaf € 295,-
Auto Cosmetica het superieur reinigen van het interieur Vanaf € 195.-
Zwaar verontreinigde interieurs zoals honden of gerookt is een toeslag van toepassing vanaf   € 100.- .
Prijzen zijn exclusief 21% BTW .

Voor M.P.V.’s en bestelbussen, vrachtwagens geldt respectievelijk een toeslag vanaf € 150.-

Afspraak E-mail Mieke@arsl.nl

Recente berichten