AlloyGator

AlloyGator Velgbescherming bij Garage ARSL.

AlloyGator Velgbescherming beschermt velgen en voorkomt dure reparaties. Schade aan uw vooral dure velgen is verleden tijd. Lichtmetalen velgen zijn populair. Ze geven auto’s een luxere en sportievere uitstraling. Maar daar komt abrupt een einde aan wanneer de velg net even langs een stoeprand schraapt, een tegenligger, vluchtheuvel of een krappe bocht in een parkeergarage. Schade aan velgen behoort vanaf nu voorgoed tot het verleden door de montage van velgbescherming. Op dit moment zijn de velgbeschermingen leverbaar voor wielen van 13 t/m 24 inch met een maximum autogewicht van 3000 kg. Bij het wisselen van de banden (bijvoorbeeld van zomer naar winterbanden) blijft de velgbescherming intact.

Een beschadigde velg is zo gemaakt. U hoeft slechts één keer te dicht tegen een stoeprand te parkeren of te kort door een bocht te rijden. De kras of schaafplek kan meestal snel verwijderd worden door dure oplossingen, maar er is nu ook een goedkoper alternatief. Bescherm uw velgen met de Alloygator velgenbeschermers! Plaatsing van de velgenbeschermers kan nu voor een scherpe all-in prijs. Maak nu op info@arsl.nl een afspraak voor de beste bescherming voor uw velgen aan.

Geen velgschade meer met Alloygator

De Alloygator velgenbeschermers zijn een fantastische oplossing om kleine velgschade te voorkomen. De velgen van uw auto worden in de werkplaats voorzien van een kunststof rand tussen de band en de velg. Deze rand steekt een paar millimeter uit en komt als eerste in contact met de stoep. Het kunststof houdt velgschade perfect tegen en u kunt eventuele ruwe plekken op de velgbeschermer weer makkelijk gladschuren.

Kies de kleur van uw velgenbeschermers

De Alloygator velgenbeschermers kunnen ook een leuke toevoeging zijn aan het uiterlijk van uw auto. Wij hebben de kunststof beschermers in diverse neutralen kleuren maar ook in felle kleuren zoals blauw, oranje of groen. U kunt in de werkplaats zelf een keuze maken welke kleur het beste bij uw auto past.

AlloyGator velgbeschermers zijn op dit  verkrijgbaar in diverse kleuren , Zwart, Antraciet, Zilver, Wit, Geel, Oranje, Blauw, Rood, Groen, Paars, Roze  “Glow in the dark  ” Lichtblauw, Goud, en Brons. ( niet alle kleuren op voorraad/ )

AlloyGator velgbescherming valt niet op en geeft uw velgen de optimale bescherming tegen schade van stoepranden en e.d.

De AlloyGator velgenbeschermingsset zijn in diverse kleuren  alleen op bestelling  te leveren  bij Garage ARSL .De Alloygators velgenbeschermings set bestaat uit 4 hard kunststof velgen beschermings randen die uw velgen optimaal beschermen tegen diverse schades zoals de meest voorkomende die van stoepranden!

Set van 4 Alloygators in de kleur bestaat uit:

Set Inter (t/m19) Set Excl.  (t/m 24”)inch wielen

Compleet met 6 verbindingskapjes
RVS clips voor een goede fitting tussen de velg en band
een tubetje lijm t.b.v. afdekkapje

Consumentenprijzen zijn incl. BTW:
Set Inter   (t/m 19”) losse verkoop € 129,-      met installatie € 209,-
Set Excl.  (t/m 24”)  losse verkoop € 159,-      met installatie € 249,-

Alloygator Montage

Alloygator velgbeschermers kunt u natuurlijk zelf monteren, door de uitgebreide uitleg in de montagebeschrijving over hoe de Alloygator velgbeschermers te monteren!

Garage ARSL  kan voor u ook de montage uitvoeren

Vraag Alloygator velgenbeschermers aan 2 weken voor montage.

De Alloygator velgenbeschermers kunnen voor alle merken en modellen auto’s aangevraagd worden. Neem vrijblijvend contact op met Garage ARSL om een werkplaatsafspraak te maken.

Recente berichten