Werkzaamheden

Bij  Garage ARSL kunt u altijd terecht voor onderhoud en reparatie ongeacht het merk personen- en bedrijfswagens. Wij richten ons op klantvriendelijk handelen.  Een kapotte uitlaat, een defect achterlicht, piepende remmen, een piepende snaar, lekke band het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer 100% in orde komt.

Bel of kom gewoon langs. 

Bij een reparatie die meer werktijd vereist of een wat langere besteltijd voor onderdelen heeft, bespreken wij graag samen met u het gehele reparatie. U weet precies wat u te wachten staat: de kosten en de tijdsduur van de reparatie. Heeft u problemen met uw auto of vermoedt u dat uw auto niet naar behoren functioneert, kom langs voor een deskundig advies.

Grote of kleine onderhoudsbeurt

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is  belangrijk. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een kleine onderhoudsbeurt worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en de motor wordt gereinigd  Door het olie- en brandstofsysteem volledig te reinigen, blijft de motor efficiënt werken.Regelmatig reinigen, bij de onderhoudsbeurt,draagt bij aan een soepel draaiende motor met maximale prestaties, grotere betrouwbaarheid en lagere kosten. bovendien wordt het brandstofverbruik geoptimaliseerd en verlaagt het de uitstoot van schadelijke stoffen.  Motul motorolie en  het oliefilter worden ververst/ vervangen.

Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren wij u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan Autobedrijf Garage ARSL u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn.

De onderhoudsspecialisten van Garage ARSL volgen jaarlijks trainingen om te kwalificeren en  te certificeren, zijn daarom in staat van ieder merk en model auto op de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens het onderhoudsboekje uit te voeren.