Banden

25317179_1537941366289226_1736319469_o

HUISMERK APOLLO VREDESTEIN

 Autoband

Het hebben van goede autobanden is van groot belang en draagt bij aan de veiligheid. Toch slijten banden sneller dan u denkt en wordt de remweg langer door verminderd bandenprofiel. Garagebedrijf ARSL  levert de juiste banden voor de juiste prijs van alle bekende bandenfabrikanten zoals Bridgestone, Pirelli, Michelin en Vredestein. Goede service hoort daar natuurlijk ook bij.

 Bandenspanning

De juiste bandspanning voorkomt onnodige slijtage, maakt het rijden plezieriger, zuiniger, maar ook veiliger. Ook de wegligging is beter waardoor de kans op een klapband kleiner is. Wij controleren bij elke onderhoudsbeurt standaard de bandenspanning.

 Balanceren & Uitlijnen

Een goede balans van de auto is belangrijk en verhoogt het comfort en veiligheid. Door een goede uitlijning van de auto en balanceren van de autobanden voorkomt dit onnodige slijtage, ontstaan minder trillingen en is er beter contact met de weg.U kunt gelijk met maken voor een bandenmontageafspraak ook uitlijnen door ons laten verzorgen.

 Repareren

Banden zijn te repareren, maar wacht niet te lang. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade veroorzaken aan het binnenwerk van de band. Na reparatie zorgen wij ook altijd dat de band weer in balans is.

 Verwisselen

Slijten van autobanden gaat niet gelijkmatig. Voorbanden slijten vaak sneller, voor een gelijkmatige slijtage adviseren wij de voorbanden na een bepaalde tijd om te wisselen met de achterbanden meer grip en voor een betere wegligging. U kunt ook bij ons terecht voor wisselen van zomer- en winterbanden en opslag van banden.

  Aflezen autobanden

Om meer duidelijkheid te hebben over de informatie die op een autoband te lezen is geeft Garagebedrijf ARSL u graag uitleg. De bandenmaat is opgebouwd uit 6 factoren namelijk de breedte van de band, de hoogte van de band, het type band, de velgmaat, het draagvermogen en de snelheidsindex.

banden

           LOGO EJ Montagepartner AP

Recente berichten