Uitlijning

Montage van banden met moderne middelen

Goedkope montage en uitlijning
In de moderne werkruimte van Garage ARSL  wordt de montage uitgevoerd. Met de nieuwste apparatuur zorgen wij ervoor dat uw nieuwe banden en velgen gemonteerd worden. Montage is al mogelijk vanaf €25  euro per wiel. Ook beschikt onze werkruimte over hightech apparatuur waarmee we uitlijnen. Vanaf € 85 euro  zorgen wij ervoor dat uw auto weer perfect is uitgelijnd. Dat is belangrijk, want een auto die niet goed uitgelijnd is, heeft een slechtere wegligging en dat zorgt ervoor dat banden sneller slijten. Wij adviseren u daarom om ieder jaar de uitlijning te laten controleren. Een oneffenheid, zoals een gat in de weg, kan al invloed hebben op de uitlijning. Wilt u uw ergens anders gekochte banden/wielen door ons vakkundig laten monteren dan kan dat ook, er wordt geen toeslag  per band/wiel op de montageprijs gerekend.

Werken terwijl u wacht. 

Gratis wifi  terwijl u wacht op uw bandenwissel of reparatie. In de kantine kan uw werk gewoon door gaan . Kopje koffie, of (kruiden)thee  staan voor u klaar.

Banden duurzaamheids

Banden op de juiste spanning verminderd het verbruik en slijtage. Dit is uiteraard beter voor het milieu. Bij Garage ARSL  kun je terecht voor advies omtrent de “nieuwe” band.

Recente berichten