Milieu

Wij verwerken uw oude banden milieuvriendelijkdegroeneband-banner

Als Erkend Robeo Inzamelpartner garanderen wij u dat uw oude banden met een minimale impact op het milieu worden verzameld en verwerkt. Uw oude banden krijgen een nieuw leven als product of grondstof.

Wij zorgen ervoor dat u met een gerust gevoel uw weg kunt vervolgen!

Voordeel voor mens en milieu

Bij ons wordt u geholpen door bandenspecialisten en wacht u onder het genot van een kopje koffie tot uw auto klaar is. Als Erkend Robeo Inzamelpartner bieden wij u, en het milieu, daarnaast de volgende voordelen:

  • Oude banden worden gegarandeerd milieuvriendelijk verwerkt
  • U kunt makkelijk en voordelig online banden bestellen bij DeGroeneBand.nl
  • Re-Tyred producten worden gemaakt van 100% gerecyclede banden en zien er nog mooi uit ook! Re-Tyred producten zijn exclusief verkrijgbaar bij uw Erkend Robeo Inzamelpartner.

Dat wij Erkend Robeo Inzamelpartner zijn is dus in het voordeel van mens en milieu!

Over Robeo en de Erkend Robeo Inzamelpartnerautobanden-met-certificaat

Robeo is marktleider op gebied van inzameling en verwerking van gebruikte banden. Het continu verbeteren van processen en zoeken naar innovatieve oplossingen maakt dat Robeo al jaren voorop loopt bij het minimaliseren van de impact op het milieu. Deze toonaangevende rol zal Robeo ook in de toekomst behouden!

Erkende Robeo Inzamelpartners voldoen aan hoge kwaliteitseisen en garanderen dat 100% van de ingezamelde banden milieuvriendelijk door Robeo worden verwerkt. Hierdoor voldoen de inzamelpartners altijd aan alle wettelijke eisen van de overheid en vereniging Band En Milieu (BEM).

Erkende Robeo Inzamelpartners herkent u eenvoudig aan het certificaat “Erkend Robeo Inzamelpartner” welke onder andere als gevelbord bij uw montageadres aan de muur prijkt.

Over Re-Tyredshopretyred

Re-Tyred is een eigenzinnig Nederlands modemerk dat fashion-artikelen en relatiegeschenken produceert van 100% gerecyclede autobanden, van uw oude banden. Het assortiment bestaat uit artikelen als riemen, handtassen en assecoires (bijv. hoesjes voor mobiele telefoons en tablets).

De producten van Re-Tyred zijn exclusief verkrijgbaar bij uw Erkend Robeo Inzamelpartner. Bij ons in de wachtruimte vindt u een selectie van het aanbod, het complete aanbod vindt u op de website van Re-Tyred. De producten die wij niet op voorraad hebben kunt u gewoon bij ons bestellen.

 

Over DeGroeneBand.nlshopdegroeneband

DeGroeneBand.nl is dé webwinkel waar u heel makkelijk en voordelig nieuwe banden kunt bestellen. Bij DeGroeneBand.nl vindt u heel makkelijk banden met een groen energielabel want die zijn goed voor het milieu en besparen u brandstofkosten.

Het netwerk van montagepunten bestaat exclusief uit Erkende Robeo Inzamelpartners, zoals wij. Daardoor koopt u niet alleen heel voordelig nieuwe banden, maar bent u ook nog eens verzekerd van een zorgeloze levering en goede montage. Tot slot zorgen wij samen met Robeo voor de milieuvriendelijke verwerking van uw oude banden!

 

 

Recente berichten