Occasion

Onze Occasions 

Door de jaren heeft Garagebedrijf ARSL veel kennis en ervaring opgedaan zowel in techniek als in de in-verkoop van personen- en lichte bedrijfswagens. Alle aangeboden occasions zijn met zorg ingekocht, waarbij kritisch wordt geselecteerd op kwaliteit, kilometerstanden, hoe ziet de auto er uit,opties, technisch en de historie.

Onze occasions worden daarna met de grootste zorg voor u klaar gemaakt. Nadat de auto bij ons binnen is gekomen wordt deze technisch na gelopen en uitvoerig mee proef gereden. Als de auto technisch in orde is, uitgebreide onderhoudsbeurt met Forté MotorFlush Premium Reiniging (inwendig reiniging van de motor.) wordt hij gepoetst, in de wax gezet en het interieur wordt grondig gereinigd. U kunt de auto dus zo meenemen, dit kost niks extra!U kunt bij de aankoop zelf kiezen wanneer en hoe U de auto afgeleverd wilt hebben. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden, duidelijk en transparant.

Inruil mogelijk. Kom met uw auto langs om een reële inruil prijs te overleggen.

Zelf op zoek naar een geschikte gebruikte auto is een leuke bezigheid, maar niet iedereen wil dat of heeft daar de tijd voor. Garagebedrijf ARSL  helpt u daar graag mee. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan bij zowel aan- en verkoop van auto’s, maar ook op technisch vlak weten we waar we op moeten letten. Door het grote aanbod van verschillende types en merken vindt u wellicht niet direct wat u zoekt, maar daarvoor kunnen wij voor u op zoek gaan. Uiteraard staan uw wensen daarin centraal.

Waar wij op letten??

Hoe ziet de auto eruit? Wat is de technische staat en historie? Ook duidelijkheid over de kilometerstand van een occasion is voor ons belangrijk, daar hoort ook de Tellerstand bij. Dat alles bij elkaar bepaalt of wij denken dat de gewenste auto bij u past.

Natuurlijk horen daar ook kwaliteit en garantie bij, maar onze kennis van de markt en onderhandelingspositie maken dat de auto niet onnodig duurder hoeft te zijn. Deze meerwaarde bieden wij u graag. Loopt u gerust een keer binnen en ga de uitdaging aan, wij vinden zeker een passende auto voor u.

Recente berichten